Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

LET OP! VERMINDERDE BEREIKBAARHEID FLAMINGO PARKET

In verband met wegwerkzaamheden aan de Grote Bosweg zijn wij op Maandag 17 oktober NIET bereikbaar! 

We zijn in overleg met onze buren om de mogelijkheid te bespreken u deze dag vanaf hun adres te kunnen leveren. Nadere informatie hierover volgt snel.

Neem telefonisch contact met ons op bij vragen over de bereikbaarheid gedurende deze dagen: 0342-404222. Onze collega's kunnen u informeren over hoe u ons het beste kunt bereiken.

WELKOM BIJ FLAMINGO PARKET

Flamingo Parket is producent van - en groothandel in parketvloeren. Sinds 1967 zijn wij actief op de Nederlandse markt en sinds 1985 hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het buitenland. 

De inkoop van het ruwe hout, het drogen, produceren, etc. tot aan de afwerking van de vloeren gebeurt in onze eigen fabrieken in Barneveld en het Duitse Dömitz. Hierdoor zijn wij niet alleen erg flexibel maar ook nog eens zeer concurrerend. Vandaag de dag wordt er door de 70 ervaren en enthousiaste medewerkers van Flamingo Parket wekelijks 6.000 m² parket geproduceerd; medewerkers die u graag van dienst zijn!

 

Om te registreren als Flamingo Parket dealer: KLIK HIER 

(Een medewerker controleert vervolgens uw gegevens en verschaft u toegang tot het dealergedeelte van deze website.) 

Enkel geregisteerde Flamingo Parket dealers hebben toegang tot de prijslijst (zie hierboven). Om de prijslijst te kunnen downloaden dient u eerst in te loggen via het loginformulier onder aan deze pagina. Het formulier hier rechts is een "meer informatie" aanvraag. 

 

Waarom een houten vloer?                                   Hier vindt u de antwoorden: 

Flamingo Parket hecht grote waarde aan milieu en klimaat.

Daarom werken wij met PEFC gekeurd hout. Hierdoor produceren wij al onze parketvloeren uit verantwoord gekapte bossen. Hout is een natuurproduct waardoor onze vloeren generaties lang meegaan, zelfs mooier worden naarmate zij langer worden gebruikt.

Houten vloeren zijn de meest duurzame vloeren die er zijn!