Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

Over ons bedrijf

Flamingo Parket B.V. in Barneveld 

 

Flamingo Parket, parketgroothandel en fabrikant van houten vloeren/parketvloeren is gevestigd in Barneveld, provincie Gelderland, waar 90%  van het gehele assortiment wordt geproduceerd!

De houtinkoop vindt rechtstreeks bij de zagerijen plaats en de afwerking van de vloerdelen wordt in Barneveld gedaan.. Dit heeft als gevolg dat Flamingo Parket doorgaans 20-30% goedkoper dan de meeste collega bedrijven!

Doordat wij het gehele proces, van de onbewerkte vloer tot aan de levering van een prachtig afgewerkte vloer in eigen hand hebben, is de eindgebruiker verzekerd van een degelijk product.  

Flamingo Parket is er bijzonder trots op om, naast de productie van de "standaard" vloeren, vooral ook goed bekend te staan om haar maatwerk!

In het circa 9000 m² grote magazijn staat altijd meer dan 40.000 m² parket op voorraad. Daarnaast hebben wij een breed assortiment hulpmaterialen zoals lijm, lak, plinten en schuurpapier voorradig.

Afhalen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur maar u kunt uw bestelling uiteraard ook laten bezorgen.