Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

Patina Pure

Toegankelijke kwaliteit voor iedereen! Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Patina Pure Collectie. Deze natuurlijke collectie met in totaal 8 verschillende kleuren gaat terug naar de basis: puur hout! 
 
De Patina Pure Collectie is verkrijgbaar in een dikte van 12 of 16 mm Twin-Plank met een breedte van 18 of 22 cm. De eiken toplaag heeft een mix sortering wat de vloer zijn pure, authentieke uitstraling geeft. Hierdoor past de Patina Pure vloer in iedere woonstijl. De afwerking is een gebalanceerde combinatie van beits en olie zodat de kleurverschillen worden beperkt. Voor het onderhoud is het gebruik van een parketreiniger en onderhoudsolie voldoende.  
 
De Patina Pure Collectie bestaat uit acht verschillende, natuurlijke kleuren; geschikt om elke ruimte een sfeervolle en unieke uitstraling te geven. Een overzicht van de kleuren treft u hieronder.
 
Toch liever een Patina Pure kleur op een andere vloer? Deze collectie is ook als losse bewerking beschikbaar. De mogelijkheden  zijn eindeloos!

PAT-P01

PAT-P02

PAT-P03

PAT-P04

PAT-P05

PAT-P06

PAT-P07

PAT-P08

Brochure & Presentatie

Laat zien wat u in huis heeft met dit presentatiemateriaal!